torsdag 13 januari 2011

Wet and dirty.


Senaste nytt om floderna är att den inte övergick 1974 (då var Brisbane River 1 meter högre än nu), och det ser ut som om det värsta är över. 

Nu är det att ta hand om vad översvämningen lämnade kvar till oss - Förstörda hus och industriområden, upp-rotade träd och bilar, och kvadratmeter av skräp, skräp och skräp. 

Inatt slets en bit av River walkway bort - Metervis av en betonggång slets bort av floden och flöt flera kilometer innan den stoppades. 

Igår såg det ut såhär vid affärerna:




Oh noez! It's teh end of teh worldz!

Äsch, hur som helst mår jag bra. Var och tittade på Patrick och Taros nya hus igår. Vi hade en liten fest och jag sov över - på madrass. Tack och lov att jag har en skön säng hemma. 

Har också varit på bio och sett 'Tangled' och 'Unstoppable' de senaste dagarna med Sabrina. 

Idag har jag jätteont i huvudet (kan vara all vodka ifrån igår), men annars är det bra. Har inte haft varken skola eller jobb förresten, allting är ju stängt inne i stan. Liiite skönt att få några extra dagar att slappa. 

Mina planer är att om-installera InDesign (den är jättedum och elak mot mig) och kanske jobba lite. Eller någonting. Vill jättegärna gå och se 'The Dilemma' idag men Patrick jobbar och jag vill se den med honom. Suck. Ja ni hör. Som om folk går på kasino NU när stan är en katastrofzon och inga bussar går. Sjukt.

Snart ska jag göra mat , det blir kött och wokade grönsaker. Har börjat gå på GI-metoden och hittills känns det jättebra. Hoppas att solen kommer fram i helgen också, så när jag kommer hem till Sverige kommer jag bli både smal och brun. Yay!

/Anah ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar