fredag 8 oktober 2010

Baby I like it.

8/10 - 2010

Dagens väder: Varmt som fan, men regn. Igår åskade det. Älska regnperioden.
Dagens snack: Cheerios med jordgubbar och mjölk. Nom nom.

Jaaaa.... Intressant vecka kan man väl säga. Har varit mest upptagen i skolan och med pojken. Osv. Fast det fattade ni kanske. Detta är vad jag fixade ihop igår, då jag jobbade på som sjutton (duktig Anah):


Magazine Cover.


Hemsida för skor.

Jag vet att ni älskar mina print-screens :)

Okej, men förutom skolan, som sakta rullar framåt så har jag bland annat varit på bio. Vi på Unilodge gick och såg Dinner for Schmucks på Onsdag kväll, den var ganska rolig. Tycka vad man vill om Steve Carell, han kan verkligen spela bra. 
Innan det så gick jag på grönsaksmarknad med en kompis, de har sjukt billig mat där. Köpte ett halvt kilo jordgubbar för 1,5$ (typ 10 kronor). Fast jag var tvungen att slänga typ halva lådan, den sidan som hade små vita hår på dem. Usch.

Igår, Torsdags så var jag och P ute på middag, vi gick till kasinot (där han faktiskt jobbar) och åt buffé. Nom nom. Jag var mätt hela kvällen efteråt. Efter det så drog vi i alla fall en typisk 'par-sak' och stannade hemma istället för att gå ut. Vi kikade lite på True Blood och en film hann vi med också. När vi skulle sova så var det helt sjukt åskväder ute. Det verkligen öste ner regn medan åskan bullrade. Nu regnar det faktiskt på ganska rejält också.  Är inte så frestad att gå ut och handla, men jag måste nästan göra det.  

Jao... Så fick jag mina betyg från förra kursen också, drog full pott på Digital Pre-Press, 5:or hela vägen. Kammade hem två 3:or för mina ad's och min och Sabbe's marknadsföringskampanj dock, men jag är nöjd ändå. 

Ikväll får vi se vad som händer, jag måste ner och hämta min tvätt nu. Skulle egentligen vilja ut och shoppa, min favvoaffär har nämligen 20% rabatt på allting nu... Men det regnar verkligen som fan ute. Funderar ändå på att trotsa vädergudarna. Nåja.

Nej, nu måste jag rusa innan någon arg kines kastar ut mina blöta kläder på golvet, man vet ju att tvättstugor är upphovet till allt ont här i världen.

/Anah ♥ 

3 kommentarer: